Vision & Mission

Vores vision er at hjælpe vores kunder til at øge deres konkurrencekraft og forbedre deres indtjening.

Vores mission inden for headhunting er at bringe top-performere ind i vores kunders organisationer, samtidig med at vi vurderer, at disse personer passer ind i kulturen i virksomheden. Vores udgangspunkt er vores kunders kunder og deres forretningsmæssige mål.

På området for People Strategy er det vores mission at identificere og benchmarke omkostningerne inden for de såkaldt "bløde" områder. Vi kan med enkle og effektive værktøjer identificere de besparelsesmuligheder, der på HR-området ligger i at gøre tingene anderledes og bedre.

Måling af HR-funktionen

Måling af HR-funktionen

Bogen giver ledere i og omkring HR-funktionen et bud på nogle konkrete værktøjer, som gør det muligt at måle HR-funktionens indflydelse, produktivitet og lønsomhed.

Beslutninger om at investere i HR-funktioner er ofte intuitivt begrundet, da der ikke eksisterer egentlige måleværktøjer. Det er meget svært at dokumentere afkastet af investeringerne i en HR-funktion. Den rammes derfor ofte meget hårdt, når virksomheden ser sig nødsaget til at reducere i omkostningsniveauet. Det er klart utilfredsstillende. Beslutninger om investeringer eller reduktioner i HR-funktionen bør træffes på et forretningsmæssigt grundlag. På samme måde, som det bliver på andre områder i virksomheden.

» Bøger der kan forbedre din virksomheds indtjening

Schmidt Management ApS | Ederlandsvej 57 | DK-2730 Herlev | info@schmidt-man.dk | Persondatapolitik